logo

Nederlandse Joomla! Dagen en Handboek [NL]

This article is in Dutch because it’s only relevant to my Dutch customers, don’t feel left out 🙂

Joomla!

Een drukke tijd voor Joomla! liefhebbers in Nederland want de Joomla! dagen komen eraan, er ligt een supermooi magazine over Joomla! in de winkels en eind april is er een bijeenkomst voor Nederlandse Joomla! programmeurs.

Lees snel verder!

 

Komend weekend: Joomla! dagen in Zeist

Aankomende weekend is het alweer tijd voor de Nederlandse Joomla! dagen in Zeist (bij Utrecht!). Wat mij betreft altijd een aanrader voor iedereen die met Joomla! bezig is, Er zijn altijd een hele lading presentaties op verschillende niveau’s, die je een stap verder kunnen helpen met je Joomla! website(s).

Zie de website van de Joomla! dagen voor meer informatie en kaartjes.

Tip: eind april is er een bijeenkomst voor Nederlandse Joomla! programmeurs.


Joomla! webwinkel presentatie

Tijdens de Joomla! dagen zal ik weer de meest up-to-date versie van mijn bekende “Joomla! Webwinkels” presentatie ten gehore geven. Dit wordt een monster! 

Terwijl ik een presentatie over webwinkels doe op gemiddeld niveau, zal direct na mij Nicholas Claverie (oprichter HikaShop) de diepte in gaan met een demo over HikaShop! We hebben het eea. op elkaar afgestemd, dus het moet een super informatieve happening worden! Zie ik je daar?

Ik ben zelf op vrijdag en zaterdag op de Joomla! dagen (helaas kan ik dit keer op zondag niet…). Mocht je willen kennis maken of een vraag stellen, spreek mij zeker even aan!


Een echt Joomla! handboek, nu in de winkel

Heb je hem al zien liggen in je plaatselijke boekhandel?

De Nederlandse Joomla! community heeft een heus handboek gemaakt (in samenwerking met Webdesigner Magazine). Van de allerbeste kwaliteit, 150 pagina’s met super informatieve artikelen! Er staat ook een artikel van mijzelf en co-schrijver Anja de Crom in, 4 pagina’s over Joomla! webwinkels.

Je kunt hem online bestellen en bezoekers van de Joomla! dagen krijgen ook een exemplaar. Op Joomla! Community hebben ze een uitgebreid overzicht en een preview van het Joomla! Handboek


Periodieke facturen voor ccInvoices

Nu nog in beta, maar bijna stabiel… periodieke facturen! Meer informatie volgt, maar in de handleiding krijg je een goede indruk van hoe het werkt. Ik besteed momenteel veel aandacht aan ccInvoices, en dat is te zien


Virtuemart 3 voor Joomla! 3

Wist je al dat Virtuemart 3 uit was? Deze versie ondersteunt eindelijk Joomla! 3, dus behoorlijk wat mensen zijn al aan het updaten! Maar, je kunt ook overwegen om niet naar Virtuemart 3 te migreren/updaten, maar naar HikaShop!