logo

cciDEAL & Mollie: nu ook Belfius, paysafecard en SEPA-incasso

This article is in Dutch because 99,9% of my cciDEAL customers are Dutch 🙂

ccideal iconIn 2015 heeft Mollie de betaalmethoden Belfius, paysafecard en SEPA-incasso toegevoegd aan hun betaal systeem. Via enkele eenvoudige wijzigingen in cciDEAL is het nu ook mogelijk om jou klanten met die betaalmethoden af te laten rekenen via cciDEAL. Lees verder voor meer details en een screenshot. 

 

cciDEAL informatie   Download   Handleiding

 

En als je Virtuemart en HikaShop gebruikt, kun je ook direct deze betaalmethoden in de Virtuemart of HikaShop “checkout” laten zien. Mensen kiezen dan vrij vroeg tijdens het afrekenen al hun betaalmethode, en dat is bevorderlijk voor het percentage geslaagde betalingen. Daarnaast scheelt het weer een extra stap later in het process. Want Mollie vraagt dan niet meer wat de voorkeurs-betaalmethode is aan de klant, omdat cciDEAL die al meegeeft.

Om deze betaalmethoden te activeren in jou Joomla site hoef je alleen te updaten naar de laatste versie van cciDEAL. Wil je de betaalmethoden al direct tijdens het afrekenen in Virtuemart of HikaShop laten zien, lees dan Extended Configuration for Virtuemart of Extended Configuration for HikaShop.

nieuwe mollie betaalmethoden