logo

Super eenvoudige iDEAL betalingen met cciDEAL Simpel

This article is in Dutch because 99,9% of my cciDEAL customers are Dutch ūüôā

ccideal iconDe allereenvoudigste manier om iDEAL betalingen ontvangen is gewoon met cciDEAL en zonder andere extensie. Je leest het goed, je kunt ook met alleen cciDEAL betalingen ontvangen in je¬†Joomla website. Ik noem deze mogelijkheid cciDEAL Simpel, en hij bestaat al langer. Je maakt met een eenvoudige code een of meerdere “betaal knoppen” direct in je Joomla artikelen.

Recent heb ik een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor het opzetten van je eerste betaal knop nog eenvoudiger wordt. Ik zorg er in cciDEAL Simpel namelijk voor dat meer informatie een standaard waarde meekrijgt, tenzij je die anders instelt. Dat betekent dat je met een super korte code al “Betaal knoppen” in je¬†Joomla artikelen kunt toevoegen.

cciDEAL informatie   Download   Handleiding

De meest eenvoudige cciDEAL Simpel tag die je in een Joomla artikel kunt gebruiken is:

{ccidealplatform amount=”15″}

En daarmee genereert cciDEAL dus al de onderstaande mooie betaal knop in je Joomla artikel. Natuurlijk kun je ook uitgebreidere knoppen maken met extra velden, een dropdown voor verschillende bedragen enzovoorts, maar als de basis zo simpel is, snap je dat dat allemaal ook eenvoudig op te zetten is. Dat maakt cciDEAL Simpel ideaal voor donaties en andere eenvoudige betalingen. Zie de handleiding van cciDEAL Simpel voor meer informatie en een gedetailleerde uitleg.

Overigens werkt cciDEAL Simpel ook met andere betaalmethoden (zoals Bancontact) als je iDEAL account (Mollie, TargetPay etc) dat ondersteunt.

iDEAL in Joomla! articles