logo

Important cciDEAL 4.6.1 update for ING and Rabobank

This article is in Dutch because, well, cciDEAL customers are Dutch 🙂

ccideal iconVoor websites met ING iDEAL Advanced en Rabobank iDEAL Professional moeten per 1 juni 2017 bepaalde certificaten gewijzigd worden. De banken vereisen dat gebruikers van die iDEAL abonnementen voor die tijd de certificaten updaten. Gelukkig is dat met cciDEAL eenvoudig, je hoeft slechts een update te installeren en een dropdown aan te passen, en alles is netjes gedocumenteerd in een handleiding. Hiermee voorkom je dat iDEAL betalingen niet meer werken vanaf juni en de foutmelding: “iDEAL error: Cannot find public certificate file with fingerprint”.

cciDEAL informatie      Handleiding

 

Hoe maak ik mijn site klaar voor de nieuwe certificaten?

De handleiding nieuwe certificaten ING & Rabobank 2017 legt in detail uit wat er moet gebeuren. Als je deze handleiding volgt kun je eenvoudig zelf de wijziging doorvoeren zonder dat je met code of FTP hoeft te knoeien. En mocht je er niet uit komen, stuur dan een mailtje naar info@chillcreations.com.

 

Help, ik zie foutmelding “iDEAL error: Cannot find public certificate file with fingerprint”

Volg de handleiding nieuwe certificaten ING & Rabobank 2017 om te updaten naar cciDEAL 4.6.1. als je dan nog de foutmelding krijgt, neem je contact op met info@chillcreations.com.

Ben je geen gebruiker van cciDEAL maar van een ander iDEAL component of script? Dit is de ideale tijd om over te stappen op cciDEAL, zodat je dit soort verassingen in de toekomst niet meer hebt. cciDEAL betekent: pro-actieve updates, duidelijke handleidingen en tijdige waarschuwingen en communicatie bij wijzigingen. Lees hier meer over cciDEAL.