logo

cciDEAL NL

iDEAL voor Hikashop, Virtuemart en RSForm ProcciDEAL


Voeg eenvoudig iDEAL en andere betaalmethoden toe aan Joomla! artikelen, Virtuemart, HikaShop, RSForm Pro en ccInvoices.


iDEAL component voor Joomla!, Virtuemart en RSForm Pro

  • iDEAL toevoegen zonder FTP of code aanpassen
  • Flexibele betaalknop voor in Joomla! artikelen
  • Werkt met de belangrijkste iDEAL accounts
  • Professionele ondersteuning van iDEAL expert
  • Betaalproces geoptimaliseerd voor conversie
  • Overzicht van betalingen om snel status te controleren

 

ONLY €77 PER YEAR

DOWNLOAD NU

Direct beschikbaar na aanschaf. Abonnement met toegang tot ondersteuning en updates, en de extensie voor gebruik op onbeperkte aantal websites. Excl. 21% BTW. Abonnement kan eenvoudig en op elk moment opgezegd worden.
Geaccepteerde betaalmethoden

Chill Creations is een Nederlands bedrijf cciDEAL wordt ontwikkeld door Chill Creations, een Nederlands bedrijf.
Wij hebben sinds 2008 iDEAL in meer dan duizend Joomla! websites geimplementeerd!

cciDEAL ondersteunt de meest belangrijke betaalmethoden!

mollie betaalmethoden

Ondersteunde banken en PSP’s


ING iDEAL Advanced
Basic & Advanced

Rabobank iDEAL Professional in Joomla!
iDEAL Professional

Rabobank OmniKassa in Joomla!
Rabo OmniKassa

iDEAL ABN AMRO in Virtuemart en Joomla!
ABN AMRO iDEAL Easy

 

Mollie iDEAL voor Joomla!

 

TargetPay integratie

 

Sisow in Virtuemart en Joomla!

 

DigiWallet in Virtuemart and Joomla!

 

iDEAL plugin Hikashop en Joomla!“Een uitstekend component, goede en snelle support. Het was een eitje om iDEAL te integreren in mijn site. Bedankt Chill Creations!” – Theo, SiteMoves

 

Ondersteunde Joomla! extensies


Bouw een webwinkel in Joomla! met de compleet vernieuwde Virtuemart! Gebruiksvriendelijk en krachtig! Bekijk de Virtuemart website of onze implementatie handleiding

 

Bouw een formulier in Joomla! voor registraties, feedback, eenvoudige bestellingen en meer en vraag indieners om een bedrag te betalen met iDEAL. Bekijk de RSForm Pro website of onze implementatie handleiding

 

Creëer een flexibele Joomla! e-commerce website met ingebouwde marketing tools, effectief webwinkel beheer en accepteer betalingen via iDEAL. Bekijk de HikaShop website of onze implementatie handleiding

 

Voeg gemakkelijk een of meerdere iDEAL betaal-knoppen toe aan Joomla! artikelen voor donaties, factuur betalingen, een simpele webshop en meer. Bekijk de Joomla! website of onze implementatie handleiding

 

Maak en e-mail (PDF) facturen direct vanuit uw Joomla! website en accepteer daarna automatisch de betaling via iDEAL met cciDEAL! Bekijk ccInvoices informatie of onze handleiding

 

 

David de Boer, oprichter van Chill Creations, geeft regelmatig presentaties over iDEAL
en Joomla webshops bij Nederlandse Joomla! gebruiksersgroepen en de JoomlaDagen.

Tevreden klanten


Een aantal van de meer dan 125 positieve reviews op de Joomla! Extensions Directory.
Ik heb cciDEAL gebruikt op een Joomla! website met HikaShop. De installatie en configuratie was zeer eenvoudig! Helaas stond mijn klant erop dat we Joomla! gebruikten op een afwijkende server configuratie en dat veroorzaakte een vreemd probleem. De support email die ik daarvoor indiende werd snel beantwoord en Chill Creations heeft echt goed werk geleverd tijdens het oplossen van het probleem. Bedankt!
— Han Wijman, HW Applicaties

Chill Creations heeft een geweldige extensie ontwikkeld! Ik gebruik cciDEAL voor RSMembership en RSEvents in combinatie met iDEAL van Mollie. Het was eenvoudig te installeren en deze gasten bieden goede ondersteuning. De aanschaf was het zeker waard!
— Jeroen Moolenshot, Joomill

Nog nooit zo’n vlekkeloze IDEAL implementatie meegemaakt! Top component ccIDEAL voor Virtuemart. Heldere documentatie ook! 
— Sander de Wijs, de Grinthorst

Een erg goede extensie voor de belangrijkste betaal methode van Nederland, iDEAL. Chill Creations heeft goede en snelle ondersteuning bij vragen. Ik gebruik SimpleCaddy en de iDEAL integratie was echt eenvoudig. Alweer bedankt Chill Creations! 
— Theo Prinssen, SiteMoves

 

Mogelijkheden en afbeeldingen


Makkelijke installatie via Joomla!

Het installeren van cciDEAL is kinderspel, gebruik simpelweg de Joomla! extensions manager en je bent klaar! Ook de betaal plugins zijn gemakkelijk te installeren via de nieuwe “Integraties” pagina in cciDEAL. Je hoeft ze niet apart te downloaden maar kunt ze direct activeren vanuit cciDEAL zelf. FTP’en is niet nodig, en u hoeft niet zelf in de database aanpassingen te doen.

 

Duidelijke configuratie van iDEAL

Duidelijke configuratie

De account details van iDEAL kunnen ingevuld worden in het administrator gedeelte van cciDEAL. Het is niet nodig de PHP bestanden te veranderen. Onze handleiding legt precies uit waar u de gegevens kunt vinden en waar u ze moet invoeren.

 

Informatief overzicht van de iDEAL betalingen

Informatief betalingen overzicht

Bekijk een zeer informatief betalingen overzicht, die u de statussen van betalingen laat zien, welke extensie er is gebruikt bij de betaling, het betaalnummer en meer. U weet dus precies wat er met de iDEAL betalingen gebeurt, waar ze vandaan komen en of ze gelukt zijn.

 

Maak eenvoudig de iDEAL certificaten

Maak makkelijk certificaten aan

Met onze certificaten generator voor ING Advanced en Rabobank Professional kunt u snel een beveiligd certificaat aan maken met een paar klikken, en helemaal gratis! U heeft ook geen apart IP adres nodig.

 

Geoptimaliseerd voor optimale verkoop conversie

Opmaak geoptimaliseerd voor verkopen

De iDEAL “Selecteer uw bank” pagina’s in cciDEAL hebben een schone en logische opmaak, zodat klanten instinctief weten wat er van hen verwacht word (het betalen van hun bestelling!).

 

Automatische order status updates

Automatische status updates voor betalingen

De betaalstatus wordt terug gekoppeld naar uw site, en zo word de betaalstatus automatisch geüpdatet in Joomla! (met iDEAL accounts die dat ondersteunen).


cciDEAL Simpel

Eenvoudige iDEAL knoppen met cciDEAL Simpel

Voeg iDEAL toe aan Joomla! extensies of heel eenvoudig direct aan Joomla! artikelen! Genereer met een eenvoudig stukje code iDEAL knoppen voor donaties of simpele betalingen. Meerdere mogelijkheden staan uitgelegd in de handleiding. cciDEAL Simpel wordt standaard meegeleverd bij cciDEAL en maakt het mogelijk geheel zelfstandig (zonder andere Joomla! extensies) iDEAL aan Joomla! artikelen toe te voegen.

 

Waarom kiezen voor cciDEAL?


Professionele hulp

Als u hulp nodig heeft, kunt u rekenen op mij: David de Boer, Joomla expert sinds 2006. Ik sta klaar staan om u professionele ondersteuning te geven. Dit is mijn focus en prioriteit, niet een hobby “erbij”. 

100% Open Source

U blijft altijd helemaal vrij wat betreft de code van onze extensies. U kunt onze extensies dan ook onbeperkt gebruiken en aanpassen! Ik versleutel mijn extensies niet met IonCube en voegen geen verstopte “backlinks” toe.

Hoog gewaardeerde extensies

U kunt erop vertrouwen dat ik kwaliteit lever. Ongeveer 93% van mijn klanten waardeert mijn extensies en ondersteuning met de maximale vijf sterren op de Joomla Extensions Directory. En de rest geeft ons vier sterren!

Geld terug garantie

Weet u nog niet zeker of cciDEAL helemaal aan uw wensen voldoet? Probeer cciDEAL dan zonder risico uit! Als iets niet naar tevredenheid is kunt u het volledige aankoopbedrag terugvragen.

Klanten in 60+ landen

Mijn drie Joomla extensies worden gebruikt door Joomla sites in meer dan 60 verschillende landen. Daarom zijn mijn extensies flexibel opgebouwd, zodat bijna iedereen ze kan aanpassen aan hun wensen. 

Ervaren met Joomla!

Ik werk al meer dan 8 jaar met Joomla!, en heb meer dan 11 jaar ervaring met web technologiën. Natuurlijk onderhoudt, test en ontwikkel ik mijn extensies pro-actief met nieuwe Joomla! versies.

ONLY €77 PER YEAR

DOWNLOAD NU

Direct beschikbaar na aanschaf. Abonnement met toegang tot ondersteuning en updates, en de extensie voor gebruik op onbeperkte aantal websites. Excl. 21% BTW. Abonnement kan eenvoudig en op elk moment opgezegd worden.
Geaccepteerde betaalmethoden

iDEAL plugin voor Joomla! Virturmart en HikaShop“Chill Creations heeft een geweldige extensie gemaakt. Gemakkelijk te installeren en goede support van deze gasten. Zeker waard dit component te kopen!” – Jeroen, Joomill.nl